Διαχείριση Συντηρήσεων των Ολυμπιακών Ακινήτων

website:
Launch Date: 02 Φεβ 2009

Η εταιρία «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» διαχείριζεται 12 Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα,  οι οποίες κατασκευάστηκαν για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004». Η «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» είναι υπεύθυνη για την συντήρηση των εγκαταστάσεων, την οποία αναθέτει σε εργολάβους τους οποίους επιβλέπεί.

Με στόχο την  παρακολούθησης των εργασιών συντήρησης και διευκόλυνση της καθημερινής λειτουργίας των εμπεκομένων στελεχών της εταιρίας, η «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» επέλεξε και εγκατέστησε το eScape WMMS ως Σύστημα Διαχείρισης & Παρακολούθησης Συντηρήσεων. Το eScape WMMS παραμετροποιήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρίας και χρησιμοποιείται από τους Αναδόχους Συντήρησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, επιτρέποντας τον προγραμματισμό των τακτικών συντηρήσεων, την καθημερινή παρακολούθηση των εκτελούμενων εντολών εργασίας, τις επισκευαστικές συντηρήσεις, την παρακολούθηση των καταναλώσεων και την άμεση συνεργασία μεταξύ επιβλέποντων μηχανικών και αναδόχου.

Η «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» χρησιμοποιεί το eScape WMMS για την καταγραφή του εξοπλισμού και την παρακολούθηση των συντηρήσεων στις ακόλουθες εγκαταστάσεις:

 1. Ολυμπιακό Κέντρο Νίκαιας
 2. Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
 3. Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου
 4. Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Μαρκόπουλου
 5. Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά
 6. Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων
 7. Κέντρο Γραπτού Τύπου
 8. Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου
 9. Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή
 10. Παμπελοποννησιακό Στάδιο
 11. Παγκρήτιο Στάδιο
 12. Πανθεσσαλικό Στάδιο