Υπηρεσίες Πληροφορικής

Σχεδιάζουμε, Αναπτύσσουμε, Συμβουλεύουμε
Sites & Portals
Συνδυάζοντας την τεχνολογική εξειδίκευση με την δημιουργικότητα και αξιοποιώντας την εμπειρία μας, προσδιορίζουμε τις δικές σας μοναδικές ανάγκες, υλοποιούμε διαδικτυακούς τόπους με εξαιρετική εμπειρία χρήσηςκαι μετατρέπουμε την διαδικτυακή σας παρουσία σε παράγοντα επιτυχίας
Ανάπτυξη Εφαρμογών
Με στόχο την ικανοποίηση των επιχειρησιακών ανάγκών σας, υλοποιούμε εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται απόλυτα σε συγκεκριμένες και μοναδικές απαιτήσεις. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και μεθοδολογίες που συμβάλλουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας ανάπτυξης, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εξειδικευμένες εφαρμογές που έχουν άμεση θετική επίπτωση στην επιχείρησή σας.
eShops & Marketplaces
Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα και marketplaces ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας τις γνωστότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικών καταστημάτων όπως επίσης και tailor made λύσεις ώστε να καλύψουμε τις προδιαγραφές του πελάτη μας.
Σύμβουλος Τεχνολογίας
Διαθέτοντας βαθιά γνώση των επιχειρησιακών διαδικασιών και των διαθέσιμων τεχνολογικών λύσεων και πραγματική εμπειρία σε σημαντικά έργα, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την σωστή αξιοποίηση της τεχνολογίας και την αντιμετώπιση μοναδικών επιχειρηματικών προκλήσεων
Εξειδικευμένες λύσεις
Λύσεις για απαιτητηκά έργα, ολοκληρωμένες εφαρμογές πληροφορικής, σχεδιασμένες ανάλογα στις ειδικές απαιτήσεις που εσείς έχετε θέσει. Σχεδιασμός και υλοποίηση από την αρχή μέχρι το τέλος.