Πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-λιανικό για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Paper-Bag-2 (2)

Ξεκίνησαν οι υποβολές στο πρόγραμμα e-λιανικό για επιδότηση δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων.Με το πρόγραμμα e-λιανικό και επιδότηση έως 5.000€ μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα.
Είμαστε στην διάθεσή σας να συζητήσουμε το πρόγραμμα, να ελέγξουμε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις του, τις δυνατότητες που παρέχει και πως μπορεί να σας βοηθήσει η Mediascape για να το αξιοποιήσετε.

Οι βασικές προϋποθέσεις είναι απλές. Η επιχείρησή σου θα πρέπει να:

  • δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο (ΚΑΔ 47) είτε ως κύρια δραστηριότητα, στην έδρα ή στο υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα.
  • διατηρεί φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών σε εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες.
  • έχει αναστείλει τη λειτουργία της για τουλάχιστον μία μέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.
  • έχει υποστεί μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών της κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2019. Αν η επιχείρησή σου είναι νεοσύστατη, τότε η μείωση θα θεωρηθεί 100% στον κύκλο εργασιών της.

Με μεγάλη εμπειρία τόσο στο ηλεκτρονικό εμπόριο όσο και στην σύνταξη φακέλων για την χρηματοδότηση έργων, σας υποστηρίζουμρ από την αρχική αίτηση έως την υλοποίηση του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την σελίδας μας e-λιανικό